CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nebula AR blindmasker; nu met twee Burning Smell Sprays gratis

15 mei 2019
Nebula AR Burning Smell Spray

Realistisch rook simuleren zonder het gebruik van een rookmachine? Dat kan met het Nebula AR blindmasker. Dit elektronische blindmasker simuleert 6 verschillende rookdiktes. Handig als het gebruik van oefenrook niet wenselijk is!

Zicht verminderen, zonder gebruik van oefenrook

Zoek je een praktisch, maar realistisch alternatief op oefenrook? Bijvoorbeeld om een pand rookvrij te houden? Het kan met de Nebula AR! Dit blindmasker vermindert het zicht precies zoals rook dat doet. De Nebula AR kan direct over het hoofd gedragen worden, maar ook over een ademluchtmasker. De oefenleider bedient de maskers vervolgens op afstand met de bijgeleverde afstandsbediening.

Augmented Reality

De Nebula AR maakt gebruik van Augmented Reality technologie. Dit houdt in dat de technologie achter het masker elementen toevoegt aan de werkelijkheid. Het blindmasker is voorzien van een LCD-scherm waarop verschillende rookdiktes worden gesimuleerd. Daardoor ervaren cursisten afwisselend meer en minder zicht!

De Nebula AR is verkrijgbaar in een MAXI set met 4 maskers en een MINI-set met 2 maskers. Bestel een van de sets vòòr 21 juni en ontvang twee Burning Smell Spray spuitbussen gratis!

Ensceneringssets startklaar

Ben je benieuwd naar alle lopende aanbiedingen? Bekijk ze hier!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent