CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Missie / Visie / Kernwaarden

Missie

Wij stellen hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theatertechnische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven.

Visie

Met een team van enthousiaste, creatieve mensen ontwikkelen en leveren we oefen- en instructie-oplossingen voor de hulpverleningsbranche. Onze theatertechnische oorsprong zorgt ervoor dat onze oplossingen zich onderscheiden in termen van realisme.

Wij combineren creativiteit met bewezen technieken en zorgen daardoor voor innovatieve oplossingen die het verschil maken in de trainingsbeleving.

Daarin zijn we een inspirator voor onze klanten, leveranciers en in onze eigen branche. Duurzaamheid en betrouwbaarheid komen tot uiting in al onze ontwerpen.

We streven naar langdurige relaties met onze klanten en leveranciers, waarbij we dagelijks waarde toevoegen. Dat doen we door te streven naar excellentie in onze producten, processen en diensten. Maar vooral ook door authentiek en eerlijk te blijven handelen.

Kernwaarden

Inspirerend_v2

Inspirerend samenwerken

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar
co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.

Creatief

Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever 'nee' of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.

Duurzaam

Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.

Authentiek

Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.

Excellent

Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent