Missie

Wij stellen hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theatertechnische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven.

Visie

Met een team van enthousiaste, creatieve mensen ontwikkelen en leveren we oefen- en instructie-oplossingen voor de hulpverleningsbranche. Onze theatertechnische oorsprong zorgt ervoor dat onze oplossingen zich onderscheiden in termen van realisme.

Wij combineren creativiteit met bewezen technieken en zorgen daardoor voor innovatieve oplossingen die het verschil maken in de trainingsbeleving.

Daarin zijn we een inspirator voor onze klanten, leveranciers en in onze eigen branche. Duurzaamheid en betrouwbaarheid komen tot uiting in al onze ontwerpen.

We streven naar langdurige relaties met onze klanten en leveranciers, waarbij we dagelijks waarde toevoegen. Dat doen we door te streven naar excellentie in onze producten, processen en diensten. Maar vooral ook door authentiek en eerlijk te blijven handelen.

Kernwaarden