CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Locaties

Wieringerwerf

FireWare is sinds 2013 gevestigd aan de Stek 5 in Wieringerwerf. Lichte kantoren, een ruime georganiseerde technische dienst en een gezellige grote eettafel en een lekkere koffiemachine maken het tot een fijne werkomgeving.

Voor bezoekers is er een showroom ingericht waar diverse materialen in het echt te zien en uit te proberen zijn. De hypermoderne brainstormruimte heeft al menig ontwerp of idee voortgebracht. Voor ensceneringstrainingen is een apart praktijklokaal voorzien compleet met oefenhuisjes.

Vanuit het magazijn worden bestellingen verstuurd en vindt de verhuurdistributie plaats. In de TD worden oefenmaterialen geproduceerd, onderhouden en gerepareerd.

Dealers

De producten van FireWare zijn ook buiten Nederland populair. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een internationaal dealernetwerk. Deze dealers worden maximaal door FireWare ondersteund.

Zo vinden er regelmatig opleidingen plaats om de dealers bij te scholen in de laatste ins- en outs van de producten en diensten van FireWare. Hierdoor kunnen deze dealers optimale service verlenen en snel schakelen!

Een overzicht van onze dealers is te vinden op de dealerpagina.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent