CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Hoe ontwerp je een oefencentrum?

Wat komt er allemaal bij kijken als je een oefencentrum of oefenfaciliteit gaat ontwikkelen? Tijdens deze lezing nemen we je mee in alle stappen die je gaat doorlopen in het ontwerpen van je eigen oefenomgeving. Waar begin je? Waar loop je tegen aan?

Tijdens deze lezing wordt aan de hand van een aantal praktijkcasussen het ontwerptraject besproken. Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Dit allemaal op zo’n manier dat het publiek met concrete, direct bruikbare tips en trucks de sessie verlaat!

Eén van de onderwerpen die uitvoerig besproken zal worden is het probleem van “objectverzadiging”. Het verschijnsel dat een oefenvoorziening na verloop van tijd een hoge mate van voorspelbaarheid heeft. Hoe hou je een oefenvoorziening uitdagend voor langere tijd?

Hoe speel je in op de actualiteit? Denk aan onderwerpen als energie transitie en extreem weer. Kun je eigenlijk wel zeggen dat een oefencentrum ooit “af” is? En hoe belangrijk zijn de details voor het behalen van je leer- en lesdoelen? Hoe voorkom je dat je iets vergeet?

Allemaal onderwerpen die tijdens deze lezing aan bod komen!

FAQ | Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent