CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Creating Realistic Training Environments: je eigen omgeving als realistisch oefencentrum

In deze lezing nemen we je mee in de wondere wereld van het realistisch ensceneren. Hoe simuleer je zo realistisch mogelijk een incident? En hoe ga je je daarbij je beoogde leer- en lesdoelen behalen? Aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden worden successen, maar ook de blunders gedeeld. Want die zijn zeker ook het vermelden waard!

FireWare heeft zijn oorsprong in de theater- en filmindustrie. De laatste 20 jaar hebben we ruimschoots ervaring opgedaan om juist de technieken uit deze sectoren in te zetten voor de vakbekwaamheid van hulpverleners. Of het nu om brandweer, politie, defensie, ambulance of private partijen gaat: Beeldvorming is cruciaal voor elk realistisch scenario!

Stap voor stap nemen we je mee in hoe je je eigen dorp, stad, vliegveld, haven, fabriek of welke andere omgeving dan ook inzet als realistisch oefencentrum. Vaak al met je bestaande oefenmiddelen of materialen die je in je eigen garage of die je in de supermarkt kan kopen.

Deze lezing is zeer praktisch ingesteld en de deelnemers gaan gelijk met heel veel, direct toepasbare tips & tricks naar huis!

FAQ | Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent