CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Leer realistisch ensceneren tijdens een training van FireWare

25 november 2020

Wie kent het niet? Rond half 6 kom je thuis uit werk. Je schuift meteen aan tafel en brengt de kinderen naar bed. Daarna duik je alweer in de auto, want je moet de oefening uitzetten om op tijd klaar te zijn voor de oefenavond van 19:00. Dat is voortaan verleden tijd! Tijdens een ensceneringstraining van FireWare leer je namelijk om extreem snel en realistisch te ensceneren. Met minimale middelen bereik je een maximaal effect. Denk aan puffende deuren, realistische rooklaagopbouw en vlambeelden die niets aan de verbeelding over laten!

Tijdens een ensceneringstraining leer je de basis rond het ensceneren. We behandelen brand, IBGS en THV-scenario’s. Daarin wordt er maximaal ingezet op beeldvorming. We maken gebruik van de meest voorkomende ensceneringsmiddelen én huis-, tuin- en keukenmaterialen. Daarbij snappen we dat er vaak onder tijdsdruk gewerkt moet worden!

Al ruim 2000 instructeurs en stokers in binnen- en buitenland hebben deze cursus tot grote tevredenheid gevolgd. De cursus wordt bij jou op locatie gegeven en is extreem praktisch van aard. Meer weten over wat je gaat leren? Kijk dan vooral naar dit overzicht!

Ensceneringstraining boeken voor komend oefenseizoen

Wil je een voucher voor een ensceneringstraining in 2021? Dat kan nu voor alle cursussen die FireWare aanbiedt. Bovendien ontvangt iedere deelnemer een gratis FireWare dopper en mondkapje als je de voucher aanvraagt voor het einde van het jaar. De datum van de training stellen we natuurlijk samen vast. Dat doen we zodra er voldoende duidelijkheid is rond de COVID-maatregelen.

Direct een voucher boeken of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 252 6000 of via info@fireware.nl. We helpen je graag!

Voucher ensceneringstraining

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent