CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Kerst bij FireWare

25 december 2018
Kerstkaart

De feestdagen zijn in zicht! Wij kijken met een tevreden gevoel terug op 2018. Er zijn een aantal mooie projecten gerealiseerd. Zoals de BHV Escaperoom bij OABV en de projecten rondom Brandveilig Leven. Daarnaast heeft de case voor EHBZ (Eerste Hulp bij Zeezoogdieren) veel indruk op ons gemaakt.

We hebben op gave beurzen gestaan, zoals de Fire Experience Day en de Hobrand demodag! En we stonden met een prachtig artikel over Fireware in de krant!

Het team is hechter geworden en voorzien van nieuwe gezichten! Samen met oude en nieuwe toppers is het 15-jarig jubileum van FireWare feestelijk gevierd. Na een prachtig 2018 hopen wij weer te pieken in 2019!

Van 24 december tot 1 januari zijn we met vakantie. Op 2 januari staan we klaar voor een frisse start van een mooi 2019. Waarin we hopen weer een hoop mooie nieuwe projecten te kunnen gaan ondernemen. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met jouw project twijfel dan niet en neem vooral contact met ons op! Het FireWare team staat ook in 2019 weer voor je klaar!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent