CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Interschutz 2015

17 juni 2015

Van 8 tot en met 13 juni stond de Hannover Messe volledig in het teken van Interschutz. Deze grootschalige internationale vakbeurs wordt iedere 5 jaar gehouden. Dit jaar was FireWare ook van de partij.

Op het buitenterrein is een klein Nederlands dorpje gerealiseerd. In de verschillende huisjes was van alles te zien. Van het schaalmodel van de aanhangwagen van Smokey “Ram de Vlam” tot een gesimuleerde brand in een 1 kamer woning. Dit compleet met I-pad aansturing van alle licht- geluid- en rookeffecten. Buiten was er ruimte vrij gemaakte om de Vesta blustrainer met Add-ons te kunnen ontbranden en ging er regelmatig een pluim rook de lucht in bij het demonstreren van de rookmachines.

Ook aanwezig op de stand was één van de Modulaire trainingsunits die voor ACM opleidingen is gerealiseerd. Menigeen was onder de indruk van de mooie afwerkingen met oog voor detail en de eenvoudige bediening van alle effecten met één afstandsbediening.

Ruth Lee was ook aanwezig in één van de huisje om hun wereldwijde klantenkring kennis te laten maken met het nieuwe materiaal waar de sleeppoppen tegenwoordig van gemaakt worden. Deze polyester soort is 4x robuuster dan de huidige canvas body en is daarnaast waterproof. Dit maakt schoonmaken een stuk eenvoudiger en vervangt gelijk de aparte Hazmat PVC-lijn.

Het team heeft genoten van alle aandacht en de uiteenlopende nationaliteiten. Een volgende editie zijn we er graag weer bij!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent