CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Help anderen helpen! Brandweer Zonder Grenzen is op zoek naar:

13 juni 2017

“Om de veiligheid van burgers en hulpverleners in ontwikkelingslanden te verhogen biedt de stichting Brandweer zonder Grenzen brandweermateriaal aan. Materiaal dat in Nederland economisch is afgeschreven en in ontwikkelingslanden nog een prima 2e leven kan krijgen. Het materiaal wordt in een dusdanig fatsoenlijke staat afgeleverd dat de ontvanger er tenminste 10 jaar mee vooruit kan.

Het materiaal wordt door Brandweer zonder Grenzen uitsluitend geleverd met de daarbij behorende training. Een training die afgestemd is op de doelgroep, de plaatselijke omstandigheden (risico’s) en bekende werkwijzen met de doelstelling dat de ontvangende hulpverleningsorganisatie binnen 5 jaar uiteindelijke “selfsupporting” gaat worden binnen het eigen verzorgingsgebied.”

Gevraagd

Brandweer Zonder Grenzen is op zoek naar een tweetal 20” containers. Containers voor opslag en transport van gedoneerde brandweermaterialen naar de Filipijnen en Brandweer Zonder Grenzen is op zoek naar sponsoren, transportbedrijven die deze geschonken brandweerwagen naar Guatemala verschepen.

Help ze anderen helpen!

Stichting Brandweer Zonder Grenzen
Firefighters without borders

Bezoekadres 
Fabriekstraat 34
5038 EN Tilburg

(IBAN)Banknummer NL48RABO0132187299

KvK 18088271

ANBI gecertificeerd waardoor uw donatie financieel aftrekbaar is

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent