CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Gratis Mini Flashover Trainer masterclass

18 december 2019

Speciaal voor instructeurs van brandverloop, houdt FireWare op maandag 27 januari 2020 een gratis Masterclass over de Mini Flashover Trainer. We nodigen jou graag uit voor deze unieke mogelijkheid!

Met behulp van de Mini Flashover Trainer kun je actief instrueren met rook, stroming, temperatuur, vlammen en de deurprocedures. Instructeur en mede-ontwikkelaar, Hans van Essen (VRU), zal je tijdens de Masterclass wegwijs maken in het lesgeven met de Mini Flashover Trainer. Hans heeft al vele cursisten klaargestoomd, waarna zij goed voorbereid de “echte” flashover container in konden gaan. Als geen ander is hij in staat om de mogelijkheden en onmogelijkheden van dit unieke trainingstoestel over te dragen aan collega-instructeurs.

Neem jij ook deel?

De Masterclass is volledig verzorgd, inclusief eten en drinken. Op onze bedrijfslocatie aan industrieterrein De Stek in Wieringerwerf beschikken we over voldoende parkeergelegenheid. Wil je deelnemen? Stuur dan bij voorkeur vóór 17 januari een mail naar info@fireware.nl. We sturen het programma dan snel toe!

Voor wie is de Masterclass?

De Masterclass wordt speciaal gehouden voor brandinstructeurs die willen weten hoe je de Mini Flashover Trainer inzet om cursisten inzicht te geven over brandverloop, flashovers en backdrafts. Ook leer je hoe je het blusproces op interactieve wijze bij kunt brengen. Aan het eind van de dag ben je in staat om de Mini Flashover Trainer op een goede manier in te zetten voor je eigen lessen!

Wil je je op voorhand al verdiepen in de Mini Flashover Trainer? Op onze website vind je meer informatie en videomateriaal!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent