CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Gratis masterclass: ontwikkel met ons het grote rondom-verkenningsspel!

04 maart 2020

Realistisch ensceneren, gamification en de basisprincipes van brandbestrijding – dat zijn de geweldige ingrediënten voor een nieuwe masterclass bij FireWare! Tijdens deze masterclass gaan we met elkaar een spel verzinnen én maken. Een spel dat op elke brandweerpost in Nederland gespeeld kan worden tijdens de oefenavond. Zowel op de kazerne als op locatie! De sterren van het spel: de rondom-verkenning en de basisprincipes van brandbestrijding.  

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass wordt op woensdag 8 april 2020 georganiseerd voor brandweerinstructeurs, oefenleiders en medewerkers vakbekwaamheid binnen de veiligheidsregio’s en brandweerscholen. Wil je meer weten over gamification en het inzetten van spellen als lesvorm? Vind je het leuk om mee te doen bij het ontwikkelen van een dergelijk spel en zo ervaring op te doen? Dan is deze masterclass écht iets voor jou. Samen ontwikkelen we een mooi spel dat we gaan delen met de rest van de hulpverleningswereld.

We richten ons in deze masterclass écht op brandweer gerelateerde zaken. Deze masterclass is dan ook minder geschikt voor het BHV-domein.

Wat kun je van deze dag verwachten?

Bij FireWare maken we verschillende oefenoplossingen voor hulpverleners. Bij een gedeelte van deze oplossingen wordt er gebruik gemaakt van gamification. De ervaring die we de laatste jaren hebben opgedaan, willen we graag delen. Dit om brandweerinstructeurs te inspireren!

Tijdens de dag gaan we met elkaar een spel maken. De vormgevers en technici van FireWare staan klaar om te helpen. We kunnen deze dag dus heel snel schakelen en écht iets moois maken. Dit spel gaan we delen met de rest van de hulpverleningswereld. Hoe het er uit komt te zien? Dat weten we pas aan het einde van de dag!

Programma (woensdag 8 april 2020):

09:00 -  10:00    Ontvangst bij FireWare – mogelijkheid tot het bezoeken van de showroom
10:00 -  11:00    Korte instructie: wat is spel?
11:00 – 11:30    Uitgangspunten definiëren
11:30 – 12:30    Spellen-brainstorm
12:30 – 13:30    Lunch en mogelijkheid tot bezoeken showroom
13:30 – 14:30    Consolideren en realiseren
14:30 – 15:30    Testen
15:30 – 16:00    Afsluiting
16:00 – 17:00    Mogelijkheid tot het bezoeken van de showroom

Inschrijven

Ontwikkel jij met ons mee? Schrijf je dan vóór 31 maart 2020 in via onderstaand formulier. Let op, er zijn maar 14 plekken beschikbaar. Geef daarom ook vooral aan waarom jij mee zou moeten doen! Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass. De lunch wordt door FireWare verzorgd.

  ONZE KERNWAARDEN

  Inspirerend

  Creatief

  Betrouwbaar

  Duurzaam

  Authentiek

  Excellent