FireWare producten op de IJslandse beurs Rescue 2018

FireWare producten op de IJslandse beurs Rescue 2018

Onze dealer Landstjarnan laat IJsland kennis maken met de producten van FireWare. Van 12 tot 14 oktober is de IJslandse beurs “Rescue 2018” in Reykjavik. Via onze dealer waren er veel FireWare producten terug te vinden op deze beurs. Dat onze producten gedemonstreerd worden in IJsland vinden wij natuurlijk ontzettend gaaf.

Er was veel interesse in de FireWare blustrainers. De meeste blustrainer of blusbakken werken met water. Deze bakken zijn dus vaak zwaar dat maakt ze al snel arbeidsintensief. Maar IJsland heeft nog een bijkomend probleem namelijk de kou. De blustrainers met water zijn lastig te gebruiken in de kou. De FireWare blustrainers werken daarom op basis van een droge brander techniek. Dit houdt in dat onze Vesta en Hybrid probleemloos zonder water werken. Dit maakt ze veel minder zwaar en gemakkelijk te gebruiken ook als het koud is. Een groot voordeel dus, zeker in IJsland. De Vesta en Hyrbid doen het altijd en overal!

Op de beurs hebben de bezoekers ook kennis gemaakt met onze nieuwste producten zoals: de Phoenix, Pandora’s box en de Fusion geluidsspeler. De Phoenix is ideaal voor het simuleren van grote vlammen zonder gebruik te maken van echt vuur. De Pandora is speciaal ontwikkeld om meerdere zintuigen aan te spreken. De box werkt met geluid en licht. En er is gemakkelijk één van onze rookmachines op aan te sluiten. De Fusion is een geluidsbox die ingezet kan worden in verschillende scenario's.

Fireware is zeer trots dat onze producten gedemonstreerd werden op IJslandse beurs Rescue 2018, een toonaangevend hulpverlenersevenement.

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.