Uitbreiding ProFhire Velserbroek

Toen ProFhire verhuisde, namen ze direct contact op met FireWare. Vanaf het moment dat er nagedacht werd over de indeling van het pand, was FireWare betrokken. In het midden bevindt zich ‘’t Koffieplein’ en alle ruimtes komen hierop uit: het kantoor en de showroom met hoge glazen wanden, de leslokalen en de simulator.

Ook binnen de simulator is de ruimte handig ingedeeld. Directeur Gerard van Gelder: “Alle ruimte wordt benut.” Van Gelder is tevreden: “Dit is ingericht, zoals het in praktijk zou zijn. Het kantoor ook, daar heb je het idee dat je zo uit een bedrijfspand weggelopen bent.”

Een groot deel van de apparatuur in de simulator komt uit de oude simulatieruimte van FireWare zelf in Velserbroek en uit het oude kantoor van ProFhire. Zo is er met veel hergebruikte spullen een splinternieuwe simulator gecreëerd. Eén van de belangrijkste vernieuwingen is de aansturing. Dankzij de aansturing met de iPad kan een trainer meelopen en sneller inspelen op de acties van de cursisten.

“Uit de evaluaties blijkt dat cursisten het helemaal super vinden. Alles is gewoon helemaal afgewerkt.”

 

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.