Twee nieuwe luxe oefenruimtes voor CCB groep in Amsterdam

FireWare kreeg van CCB groep Amsterdam opdracht om te helpen 2 stookruimtes opnieuw vorm te geven. De inrichting was enigszins gedateerd. De opdracht was om mooie, realistische stookruimtes te creëren, waarin de scenario’s makkelijk te wisselen zijn. FireWare nam deze uitdaging natuurlijk met twee handen aan!

Eén van de ruimtes is ingericht als kantoor, de tweede als serverruimte. Met deze combinatie zijn tal van doelgroepen te bedienen. Door de magnetische wanden is het mogelijk diverse objecten en decorelementen tegen de wand “aan te plakken”. Een interieur veranderen is nu kinderspel. Ook schoonmaken is in een oogwenk gebeurd!

Vanuit het duurzaamheidsperspectief is als eerste gekeken naar welke componenten nog her te gebruiken waren. Zo waren, met een kleine aanpassing de bestaande gasbranders nog prima toepasbaar. Dit  spaarde aanzienlijk in de kosten. FireWare ontwikkelde speciaal voor dit project een serverkast met tal van uitdagende scenario’s. Zo zijn alle deuren echt te openen, en kan met de vlamrichter de moeilijkheid van de scenario’s ingesteld worden. Een echter primeur voor CCB groep!

Door de sfeerverlichting  en doordachte kleurstelling ontstaat er een luxe, realistische trainingsomgeving waar alle beoogde leerdoelen zijn te behalen.

Kijk voor meer informatie over CCB groep op www.ccbgroep.nl

 

 

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.