Hoe bereik je burgers in Zeeland om voorlichting te geven over brand veilig leven ( BVL)? Met een pop-up store! De veiligheidsregio speelde al langer met dit idee en vroeg FireWare om mee te denken.


Na een intensieve brainstorm- en ontwerp periode is de pop-up store af. Met een set van makkelijk te transporteren opvouwbare wanden kunnen leegstaande winkelpanden in korte tijd omgetoverd worden tot een aantrekkelijke Brandveilig leven beleving. Hier kunnen mensen zich uitgebreid in een ongedwongen sfeer laten voorlichten over brandveiligheid in huis.

De set is zo vormgegeven dat partnerorganisaties, zoals politie en GGD ook makkelijk aan kunnen haken om de zelfredzaamheidsboodschap verder uit te dragen.

Met een set van 24  verlichte wanden van 2.5 x 3.0 meter kunnen een 6-tal thema ruimtes gemaakt worden. In deze ruimtes kunnen de gepassioneerde brandweermensen in een passend decor voorlichting geven. Uiteraard ondersteund door mooie effecten, zoals een keuken met een vlam in de pan waar mensen het effect kunnen zien van water in vet, tot een brandende kliko en alles wat daar tussen zit!

Daarnaast zijn er een 8-tal universele wanden om voorlichtingsruimtes mee te maken. Of bijvoorbeeld een leegstaand pand mee te thematiseren. Een mooie complete set dus voor Veiligheidsregio die in zijn geheel, of in delen kan worden ingezet in leegstaande panden, bij festivals, braderieën of andere evenementen.

Wij kijken in elk geval op een mooi, uitdagend traject met een fantastisch resultaat. Wij gaan er dan ook van uit dat deze pop-up store Veiligheidsregio Zeeland gaat helpen bij die belangrijke missie: Minder branden, minder slachtoffers, minder schade!

Wilt u ook een mooie oplossing voor uw BVL project? Neem dan contact met ons op!

 

 

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.