Oefenaanhangwagen voor Jeugdbrandweer

“Dankzij de jeugdbrandweer groeit de vrijwillige brandweer. Vooral in de kleinere gemeentes stromen de jongeren vaak door zodra ze achttien zijn. De meeste kinderen komen bij de jeugdbrandweer via familie of promotie op braderieën.” Aldus Aad Buijs. Zijn vader en opa zaten al bij de vrijwillige brandweer en zijn zoon zit in het jeugdkorps. Nu is Buijs beroepsbrandweerman en daarnaast vrijwillig bestuurslid en wedstrijdleider van de Landelijke Jeugdbrandweer.

De Stichting Jeugdbrandweer Nederland organiseert zeer regelmatig wedstrijden door het hele lang. Van het inschrijfgeld worden nieuwe oefenmaterialen aangeschaft. Zo ook een aanhangwagen vol oefenmateriaal van FireWare. De trailer wordt opgeslagen op een centraal punt en van daaruit kunnen alle jeugdbrandweerkorpsen, als ze bij toerbeurt de wedstrijden organiseren, de trailer gebruiken.

Met de verschillende materialen worden diverse ongevalscenario’s geënsceneerd tijdens wedstrijden. Alle ensceneringsmaterialen zitten in robuuste flightcases op wielen om het opbergen en verplaatsen makkelijker te maken en om alle spullen optimaal te beschermen.

FireWare verzorgde het complete pakket. Van de aanhangwagen tot en met de flightcases en uiteraard de inhoud: oefenmaterialen. Uniek aan de aanhangwagen is dat de achterdeuren ook als oprijplaat te gebruiken zijn. FireWare ziet in de jeugd de toekomst en heeft daarom tegen speciale condities de aanhangwagen samengesteld.

Buijs is tevreden over de relatie met FireWare. Op de vraag hoe hij ooit bij hen terecht is gekomen, luidt het antwoord: “Geen idee.” Overal in het land kwam Buijs spullen van FireSales tegen voor brandsimulatie. Het zien van deze oefenmaterialen wekte zijn interesse en hij besloot een bezoek aan de showroom te brengen. Na een inspirerend bezoek is een prettige samenwerking begonnen.

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.