Soms krijgen we bijzonder leuke aanvragen binnen in onze mailbox. Filmproducent Ewoud Bon stuurde ons het verzoek om een bijdrage te leveren aan de korte speelfilm “De Blauwe Maagd”. Er werd gezocht naar een manier om realistisch mist te produceren voor de eindscène van deze korte drama. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Theatertechniek


De theater- en filmindustrie vormt de basis van het DNA van FireWare. Als een rode draad loopt de toepassing van theatertechniek door onze projecten en producten. Daardoor weten we waar een van onze grootste krachten ligt: onze ontwerpen onderscheiden zich in termen van realisme. Dat we een aanvraag ontvingen welke compleet in lijn ligt met onze eigen oorsprong, motiveerde ons team dan ook ontzettend om met dit project te vlammen!

De Blauwe maagd


“De Blauwe Maagd” is een unieke, internationaal georiënteerde korte dramafilm met een zwart-komisch randje. De hoofdrol wordt vertolkt door gerenommeerd acteur Pierre Bokma. Bokma kruipt in de huid van Thomas, een vermogende Nederlandse man. Als zijn vrouw Nathalie, gespeeld door Sytske van der Ster, gekidnapt wordt op hun romantische vakantie in Zuid-Frankrijk, probeert hij haar terug te kopen met zijn fortuin. Thomas raakt daardoor echter verwikkeld in een eeuwenoude vete…

Indrukwekkende eindscène


In de indrukwekkende eindscène van “De Blauwe Maagd” zijn 3 Stratus rookmachines ingezet om een realistisch mistbeeld te creëren. De Stratus rookmachines hebben samen met de geperforeerde smokehose sets hun werk fantastisch gedaan in het Mont Ventoux gebergte.  Erg gaaf om onderdeel te zijn van dit prachtige filmproject!

Wil je weten wat onze producten kunnen betekenen voor jouw project? Neem dan contact met ons op!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.