De geest van verpleegster Anne dwaalt al ruim een eeuw door de 3 identieke escaperooms bij OABV bv in Den Haag. Door haar toedoen zijn 4 patiënten overleden. Lukt het de cursisten wel om de juiste beslissingen te nemen op tijd te ontsnappen?

De deelnemers worden opgedeeld in 3 groepen. Elke groep wordt opgesloten in één van de drie identieke escaperooms.  Wie ontsnappen als eerste? Alle onderwerpen van een BHV training komen aan bod: levensreddend handelen, brand, ontruiming en communicatie.

De opdrachten variëren van eenvoudige goed/fout vragen tot bijvoorbeeld het aanleggen van een verband. Hier wordt een foto van gemaakt en de instructeur beoordeelt die op afstand. Is het goed, dan ontvangt de groep een deel van de code. Een foute inzending kost de deelnemers extra straftijd.

Per ruimte zijn er 24 kluisjes met diverse -interactieve- voorwerpen. Zo zijn er boekjes en instructiematerialen die door de cursisten “aangeschaft” kunnen worden tegen kostbare tijd. Met licht – en geluidseffecten wordt de beleving compleet gemaakt. Dit alles natuurlijk volledig in de stijl van Rescusi Ann, de terrorverpleegster uit 1890….

 

 

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.