CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare projecten in 360°

nieuwbanner_final

Waan jezelf midden in onze projecten!

Op onze website vind je ontzettend veel foto en video impressies van onze projecten. Met behulp van 360°-technieken gaan we echter nog een stapje verder. Tijdens een enscenering gebeurt namelijk veel meer dan op een plat scherm getoond kan worden!

Hoe werkt het?

Wanneer je onze video's met een smartphone of tablet in de YouTube-app opent, kun je, door de smartphone of tablet te bewegen, verschillende gedeeltes van de omgeving bekijken. Je bepaald dus zelf vanuit welke hoek de video wordt bekeken. Ervaar zelf maar eens hoe het is om de volledige vrijheid en controle over het beeld te hebben!

Het is ook mogelijk om de video's op de computer te bekijken. Dat kan met de Google Chrome browser. In de browser kun je het gezichtspunt veranderen door te slepen met de muis. Natuurlijk kun je het beeld vergroten door de vergrootfunctie, die rechtsonder in de video te vinden is.

Bekijk de 360-graden video's van FireWare

Onderstaand vind je een selectie van onze gaafste video's in 360°. Wil je een maximale belevenis van onze oefeningen vanuit alle hoeken? Neem dan contact met ons op voor een gratis FireWare VR-bril!

Houd deze pagina goed in de gaten, want er komen nog veel meer 360°-video's aan.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent