CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare op het 4e International Safety Education Seminar

19 juni 2017
International Safety Education Seminar 2
International Safety Education Seminar 3
International Safety Education Seminar 4
International Safety Education Seminar
Meer dan 200 professionals uit 12 verschillende landen samen in gesprek over de toekomst van veiligheidseducatie. Dat was het 4e International Safety Education Seminar gehouden op 7 en 8 juni op Papendal in Arnhem.

Het congres was goed georganiseerd door Brandweer Nederlandhet IFV en de Nederlandse brandwondenstichting. Inspirerende sprekers deelden hun ervaringen met educatie- en voorlichtingsprojecten gericht op brandpreventie. Erg leuk om te zien hoe er in andere landen met  deze materie wordt omgesprongen.

FireWare mocht  niet alleen onze producten, maar ook twee roadshows laten zien: de RedAlert en Ram de Vlam. Ook mochten we al een tipje van de sluier oplichten van de nieuwe container voor Veiligheidsregio Fryslân, de Kameleonrace

Wij kijken in elk geval terug op een enorm geslaagd evenement. We zijn super blij met veiligheidsregio Gelderland Zuid en Noord Holland Noord. Zij waren bereid hun roadshows als inspiratiebron te laten dienen voor de congresgangers! Dank jullie wel!

Ook is een woord van dank verschuldigd aan de organisatie: een inspirerende locatie (waar ook de topsporters van Nederland trainen), een goed programma, en een geweldig netwerkdiner in het openluchtmuseum… allemaal top geregeld.

Wilt u nu ook eens met ons brainstormen over een voorlichtingsroadshow? Neem dan gerust contact met ons op! Een middagje brainstormen kost niets….maar levert heel veel kennis en inzichten op.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent