CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare op de Hobrand – Plot Demodag

17 juni 2016
Hobrand plot demodag 2
Hobrand plot demodag 3
Hobrand plot demodag 4
Hobrand plot demodag 5
Hobrand plot demodag 6
Hobrand plot demodag 7
Hobrand plot demodag 8
Hobrand plot demodag 9
Hobrand plot demodag 10
Hobrand plot demodag 11
Hobrand plot demodag 12
Hobrand plot demodag 13
Hobrand plot demodag

Donderdag 16 Juni was FireWare te gast op de Hobrand - Plot demodag. Tijdens deze dag konden de bezoekers kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op brandweergebied. FireWare mocht een 5-tal sessies verzorgen over ensceneren en oefenmaterialen.

De locatie, het PLOT in het Belgische Genk was fantastisch voor dit evenement. In één van hun oefengebouwen konden we met minimale middelen een keukenbrand met doorslag ensceneren. Zo konden we laten zien dat een realistische rooklaagopbouw met de Cumulus en Stratus rookmachines heel goed mogelijk is. De bezoekers waren er getuige van dat het creëren van de illusie van zwarte rook tijdens een oefening écht kan! Met de accu-aangedreven overdrukventilator van Blow Hard was het pand zo weer leeg en klaar voor de volgende groep.

Hobrand verkoopt de oefenmaterialen van FireWare in België. Dit evenement was dan ook een uitgelezen kans om de bezoekers kennis te laten maken met onze realistische oefenmaterialen en het team van Hobrand.

Naast de sessies van FireWare waren er ook sessies over decontaminatie, Cutters Edge, MSA en Vetter. Tussen de interactieve demonstraties door was er de mogelijkheid om de diverse stands te bezoeken. FireWare had een uitgebreide collectie oefenmaterialen meegenomen om de bezoekers mee kennis te laten maken.

Een compliment aan Hobrand voor de fantastische organisatie is zeker op z’n plaats. Ook het team van PLOT verdient een pluim; ze hebben er alles aan gedaan om de ideale randvoorwaarden te scheppen. Dit is waar inspirerend samenwerken volgens ons om gaat!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent