CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare op de ERIC 2018 | 18 & 19 april 2018

20 maart 2018
FireWare op de ERIC 2018

18 en 19 April is het weer zo ver! Dan staat FireWare op de ERIC: de Internationale Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing. Op onze stand E35 zullen we een groot aantal nieuwe producten laten zien! Bijvoorbeeld de Pandora: een fantastische oefenoplossing waarbij vlamsimulatie, rook en geluid gecombineerd wordt. Maar ook is onze nieuwe Phoenix silkflame te bewonderen.

Ook de nieuwe interactieve EHBO ruimte zullen we meenemen naar Vliegveld Twente, waar de ERIC gehouden wordt. In deze ruimte wordt een omgeving rond een reanimatiepop geprojecteerd. De cursist is getuige van het ongeval, doen de melding, gaat levensreddend handelen en draagt uit eindelijk het slachtoffer over aan de ambulance.

Verder zullen we het een en ander laten zien van onze BVL oplossingen en de diverse didactische escaperooms die we in de afgelopen tijd hebben mogen realiseren. En mocht u meer informatie willen over de ensceneringstrainingen of verhuur van oefenmaterialen? Wij staan u graag te woord!

FireWare is actief betrokken bij de ontwikkeling van diverse oefenvoorzieningen voor Terrorisme gevolg bestrijding (TGB) in Nederland. Samen met diverse partners op dit gebied wordt tijdens de ERIC een speciaal skillslab opgezet. Wil jij je skills testen? Klik dan hier voor meer informatie of om je aan te melden.

U bent van harte welkom op onze stand E35. Wilt u langs komen? Klik dan hier voor gratis toegangskaarten!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent