CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare eindejaarsaanbiedingen 2020

05 oktober 2020

Ze zijn er weer! Het laatste kwartaal van 2020 is alweer aangebroken en daarom kun je wederom eindejaarsaanbiedingen scoren bij FireWare. Profiteer tot 18 januari 2021 van spectaculaire acties op speciaal voor jou geselecteerde oefenmaterialen.

Dit jaar profiteer je bijvoorbeeld van een mooie korting op de FireWare Vesta blustrainer en alle Vesta add-ons. Simuleer de meest uiteenlopende branden en voeg een nieuwe dimensie toe aan iedere vervolgoefening. Ook ontvang je tijdelijk een introductiekorting op de nieuwe Apollo LED oefenblussers. Daarmee leren cursisten goed blussen zonder echt vuur, water, schuim, CO2 of poeder. Of combineer de FireWare rookmachines eens met een draadloze afstandsbediening en speel direct in op de oefensituatie. De handelingen van de cursist leiden zo tot meer of minder rook.

Benieuwd naar alle eindejaarsaanbiedingen? Lees meer in onderstaande nieuwsbrief of vindt ze terug in onze webshop!


Gratis verzending vanaf €350,- en de acties zijn geldig tot 18 januari 2021.

*|MC:SUBJECT|*
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste lezer,
 
Het laatste kwartaal van 2020 is aangebroken. Ook dit jaar gaan we weer spectaculair het jaar uit met aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen. Lees verder welke oefenmaterialen we deze keer hebben geselecteerd of bekijk alle aanbiedingen op onze website!

Gratis verzending vanaf €350,- en de acties zijn geldig tot 18 januari 2021. 
 
Bekijk alle aanbiedingen
10% Korting op de FireWare  Vesta blustrainer & Vesta add-ons
De FireWare Vesta is klein en compact, maar kan wel een enorme vlam produceren. En dat zonder water en netstroom. Met deze blustrainer leer je cursisten om echt vuur te blussen.

Uniek aan de Vesta is dat de blustrainer gecombineerd kan worden met opzetstukken. Daarmee voeg je een nieuwe dimensie toe aan iedere vervolgoefening. Zo zet je keer op keer gevarieerde, uitdagende en realistische blustrainingen uit!

 
Naar de aanbieding
Combineer de FireWare rookmachines met een draadloze remote
Combineer de FireWare rookmachines met een draadloze afstandsbediening. Hierdoor kun je de hoeveelheid rook precies doseren en direct inspelen op de oefensituatie. De handelingen van de cursist leiden zo tot meer of minder rook.
 
Naar de aanbieding
Introductiekorting: Apollo LED oefenblussers
Met de nieuwe FireWare Apollo LED oefenblussers bereid je cursisten in iedere oefenomgeving voor op het adequaat handelen bij een beginnende brand. De blusstraal wordt gesimuleerd met een sterke led, daarom kan er altijd en overal veilig geoefend worden met het veilig gebruiken van brandblussers.

De blussimulator klinkt als een echte blusser en is op een realistisch gewicht gebracht. Bovendien bedien je de Apollo LED net zoals een normale blusser. Er kan snel worden gewisseld van cursist, dit is slechts een kwestie van het resetten en prepareren van de oefenblusser.

 
Naar de aanbieding
Mooie korting op de Oefenset Blusoefening Apollo LED
Alles voor de enscenering van een kleine blusoefening met gesimuleerd vuur is nu verkrijgbaar in één complete set. Deze set bevat de Cirrus accu rookmachine, Pandora’s Box en een Apollo LED oefenblusser. Combineer het oefenmateriaal en zorg voor een realistische vlamsimulatie, de geluidseffecten én de rookbeleving van een beginnende brand!

Met deze oefenset kun je cursisten uitdagen om adequaat op te treden en bluscompetenties te toetsen. De oefenmaterialen uit de set werken op accu en zijn direct operationeel. In een handomdraai bouw je de enscenering op en weer af!

 
Naar de aanbieding
Oefenset Brandhaard +2  jerrycans rookvloeistof gratis
Rook, geluid, geur, gesimuleerde vlammen: alles voor de enscenering van een kleine brand past in één kist. De kist is van kunststof en voorzien van een deksel. Binnenin zit een schuimvulling die precies op maat is gemaakt van de spullen die erin zitten. Er is zelfs nog wat ruimte voor eigen spullen!

Nu met een gratis jerrycan Light en Medium rookvloeistof van 5 liter voor de FireWare Nimbo rookmachine!

 
Naar de aanbieding
Rookvloeistof: Sweet 16 korting
Tijdelijk op de verschillende rookvloeistoffen van FireWare; aantrekkelijke prijzen per 16 stuks. Een lichte rookvloeistof geeft een lagere rookdichtheid en trekt sneller op dan een zware uitvoering.
 
Naar de aanbieding
Nu 10% korting op de Nebula AR blindmasker sets
Oefenen met rook op plekken waar oefenrook niet wenselijk is? Het kan met de Nebula AR! Dit blindmasker past zowel over het blote hoofd als over een ademluchtmasker en is voorzien van een LCD-scherm. Op het scherm kunnen zes verschillende rookdiktes worden gesimuleerd.

Door middel van de bijbehorende remote kan de instructeur tot 4 groepen maskers bedienen. Verkrijgbaar in Miniset van 2 maskers en Maxiset van 4 maskers.

 
Naar de aanbieding
Gratis Mini Silkflame bij aankoop van een Phoenix Silkflame
De FireWare Phoenix is ideaal voor het simuleren van meer complexe branden in situaties waarbij geen echt vuur gewenst is. De vlamhoogte is traploos instelbaar tussen de 0 en 200 cm. Breid de vlamsimulatie nu gratis uit met een Mini Silkflame.

Simuleer de brandhaard eens in een kantoorruimte en laat de brand doorslaan met een Mini Silkflame boven de plafondplaten. Of zet een grote blusoefening uit en creëer een verrassingseffect bij de naverkenning. Dat is slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact en de startknop indrukken!

 
Naar de aanbieding
Ontvang een gratis Burning Smell Spray bij iedere Mini Silkflame
Creëer een realistische brandillusie in een handomdraai. De Mini Silkflame bootst een brandhaard na door de combinatie van een zijden doek, verlichting en een ventilator. Geur is vaak het eerste wat mensen signaleren van een mogelijke brand. Door toevoeging van Burning Smell Spray zet je cursisten op scherp bij het beoordelen van de oefensituatie. Daarmee maak je de oefening zelfs nog realistischer!
 
Naar de aanbieding
Meer informatie over onze eindejaarsaanbiedingen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via social media. We helpen je graag!

Hartelijke groeten,
Het FireWare team
FireWare op Facebook
LinkedIn
FireWare op Twitter
Instagram
FireWare Website
Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent