CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare Chemical Smell Spray

18 juni 2015
Chemical Smell Spray

Het assortiment van geuren is altijd in ontwikkeling bij FireWare. Al enige tijd geleden werd onze collectie uitgebreid met een nieuwe geur in een spuitbus: de FireWare Chemical Smell Spray

Voor een chemisch ongeval zijn al verschillende leuke oefenmaterialen te verkrijgen en de nieuwe FireWare Chemical Smell Spray maakt dit rijtje compleet. Eén keer sprayen is al genoeg om een kleine ruimte intens te laten ruiken. De geur kaart meteen aan dat het om een chemisch ongeval gaat en iedereen staat direct op scherp. De geur in de spray is een aftreksel van een tetrahydrothiofeen, de geurstof die wordt toegevoegd aan aardgas ter signalering en waarschuwing. Een herkenbare geur dus die direct alarmeert. De Chemical Smell Spray heeft een vleug van deze gasgeur, maar blijft ook inzetbaar voor de simulatie van ongevallen met andere chemische stoffen. Een veelzijdig oefenmiddel dus!

Spuit de Chemical Smell Spray in een ruimte en test de BHV’er! Gaat hij op onderzoek uit? Ontruimt hij het pand?

Combineer de Chemical Smell Spray met een gekleurde brandpasta of laaghangende rook voor een complete enscenering van bijvoorbeeld een gasbrand, metaalbrand of chemische lekkage.
De spray is te verkrijgen in onze webshop!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent