CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare blustrainer op de IJslandse televisie

13 februari 2019
Leuk bericht van overzee! Onze Hybrid blustrainer is op de nationale televisie van IJsland verschenen in een boeiend item over veiligheidsbewustzijn. Onze distributeur Landstjarnan ehf. bracht ons op de hoogte van het gave nieuws. Hier zijn we natuurlijk erg enthousiast over!

Landinn

Het televisie-item is onderdeel van “Landinn” (Het land) , een actualiteitenprogramma op de IJslandse publieke omroep. In het kader van ongevallenpreventie in huizen bezoekt de crew van Landin een boerderij in het noorden van het land. Samen met de plaatselijke brandweer en Het Rode kruis wordt de boerderij gecontroleerd op brandveiligheid. Op het besneeuwde erf wordt vervolgens een Hybrid blustrainer ontstoken en geoefend met blustechnieken. Ondanks de koude omstandigheden staat de Hybrid knap zijn mannetje! Dit is het grote voordeel van gebruik zonder water.

112- Dag

Landinn besteed aandacht aan het thema in verband met de nationale 112-dag in IJsland. Deze dag is in het leven geroepen ter attentie van veiligheidsbewustzijn. De cijfers 112 representeren het noodnummer van IJsland en ook over de datum van de themadag (11-02) is nagedacht.

Bekijk het fragment

Ben je benieuwd naar het fragment met de Hybrid? Op de website van RÚV kan je deze bekijken tot 11 mei 2019. Vanaf minuut 24:19 komt de blustrainer in beeld.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent