CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare @ARFF in Milwaukee – een eye opener

09 oktober 2023

Het 2023 Annual Int’l Education Symposium van de ARFF – Aircraft Rescue & FireFighting – was een eye opening ervaring. Voor de eerste keer in FireWare geschiedenis deelde FireWare haar ideeën en visie in de Verenigde Staten. Lees hieronder hoe dat ging!

De stand was uitgerust met een kleine selectie van onze producten, zoals de FireSpot, Burning Smell Spray en de Nebula AR Blindmasker V2. Honderden deelnemers die actief zijn binnen (brand)veiligheid voor de luchtvaartindustrie maakten een praatje en kwamen kijken naar de FireWare producten.

Op dag twee ging FireWare oprichter Sef Hendrickx het podium op voor honderden mensen. In de volgens Sef meest gesproken taal ter wereld – slecht Engels – vertelde Sef vervolgens over de geschiedenis van FireWare en liet zien hoe FireWare zo realistisch mogelijk simuleren en ensceneren tot leven brengt over de hele wereld.

Het volgende zal je misschien verrassen; FireWare en haar producten zijn voor de VS een hele nieuwe kijk op het creëren van realistische simulaties. Naast een rookmachine voor af en toe gebruik, wordt met name met echte vlammen en rook geoefend. Dit bracht veel nieuwe inzichten en de handen jeuken dan ook om ook in de VS hulpverleners in staat te stellen om zo realistisch mogelijk te kunnen oefenen met gesimuleerd vuur, rook en andere klein- en grootschalige incidenten.

Voor FireWare een goede reden om de Amerikaanse markt te gaan verkennen. Hoe FireWare dat gaat doen? Daar binnenkort meer over, want er is erg leuk nieuws!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent