CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireFest bestaat 5 jaar en dat vieren we, met 20 jaar FireWare!

17 oktober 2023

6 Oktober was het weer zover. Het FireWare feest van collega’s met partners én kinderen: FireFest! Dit keer was de editie extra speciaal; we vierden namelijk de vijfde editie van FireFest en dat FireWare al 20 jaar bestaat. Kortom: één groot feest!

20 jaar FireWare

Dat FireWare dit jaar 20 jaar bestaat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Een speciaal cadeau kon dan ook niet ontbreken. Namens de FireWare collega’s kregen de oprichters van FireWare, Sef Hendrickx en Jacqueline van Zanen, een speciaal jubileumbord!

Kookworkshop

Kookers.nl was ook dit jaar weer van de partij. Ze brachten goed vlees mee en ook heerlijke verse groenten. De kookworkshop voor FireWare kon beginnen. Jong en oud, iedereen droeg zijn steentje bij! Heerlijke zalmmoten, groentes van de barbecue en sappige pulled pork. Allemaal zelf bereid. Dan is het eten tóch nog extra lekker! Onze dank gaat uit naar wederom een geslaagde en goed georganiseerde kookworkshop. Iedereen heeft genoten!

Dubbel feest

Het was dubbel feest dit keer, want ook FireFest had wat te vieren. FireFest bestaat namelijk al 5 jaar! FireWare collega Merijn hield voor de 5de keer een mooie speech voor en ook dát moest gevierd worden! Een mooi presentje was dan ook zeker op zijn plaats. Bedankt Merijn voor al je mooie woorden de afgelopen jaren…Op naar 10 jaar FireFest!

Bedankt!

Het FireFest ter ere van ons 20-jarig bestaan had nooit op deze schaal kunnen plaatsvinden zonder het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten en partners. Wij zijn jullie bijzonder dankbaar hiervoor. We kijken uit naar nog eens 20 jaar samenwerken aan het vakbekwaam worden én blijven van hulpverleners!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent