CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Fire Experience Day op de Vliegbasis Gilze-Rijen

06 december 2019

Inspirerend samenwerken is één van de kernwaarden van FireWare. We waren dan ook erg verheugd om op 3 december 2019 aanwezig te zijn op de Fire Experience Day van Defensie.

De Fire Experience Day 2019, georganiseerd door KMSL-BOTC en Matlogco, vond plaats op het militaire vliegveld Gilze-Rijen. Deze dag stond in het teken van innovatie, duurzaamheid en training. Brandweerpersoneel van zowel binnen- als buiten Defensie kwamen bijeen om hun ervaringen en ideeën in een prettige setting te delen.

FireWare op de Fire Experience Day

Op de stand van FireWare stonden tal mooie oefenmaterialen én innovaties uitgestald. Zo waren ook de nieuwe Incident Server en Incident Cliënt weer van de partij. Met deze twee krachtige tools maak je zowel dynamische als realistische oefeningen mogelijk. Ook mochten we inzage geven in een aantal van onze gerealiseerde projecten en konden we de toegevoegde waarde van onze ensceneringstrainingen delen.

Ook wijzelf hebben ons natuurlijk laten inspireren door de vele bezoekers, sprekers, andere standhouders én de geweldige organisatie onder leiding van Caroline Waijers. We kijken terug op een top dag! (Met een geweldige BBQ op het einde).

Volgende keer zijn we graag weer van de partij!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent