CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneringssets startklaar bij FireWare

09 mei 2019

Ben jij startklaar voor je volgende enscenering? Als het aan ons ligt wel! Tot 21 juni hebben we zes complete ensceneringssets samengesteld, waarmee je direct aan de gang kunt. Bij iedere bundeldeal profiteer je van gratis extra producten, zodat je de oefening kunt uitbreiden!

Aanbieding 1: Ensceneringsset: Brandpop Zilver & Brandpop Standaard

Wil je cursisten een gave blusoefening bieden? We hebben een gave bundel voor je samengesteld; bij aankoop van een Brandpop Zilver en een Brandpop Standaard ontvang je nu 4 literblikken Rookarme Brandgel. Met de ensceneringsset kan je realistisch het scenario van een brandend persoon in staande positie simuleren. Zo creëer je een uitdagende enscenering met een blusdeken!

Je kunt de brandpop uit de set het beste ontvlammen met onze Rookarme Brandgel. Deze gel is speciaal ontworpen om op een snelle en veilige manier vuur te creëren. Daarnaast zorgt de gel voor een relatief lage temperatuur van het vuur, waardoor je de levensduur van de brandpop aanzienlijk verlengt!

Aanbieding 2: Gratis Mini-Silkflame bij aanschaf van een Phoenix

Silkflames zijn hét oefenmiddel om snel een realistisch vlambeeld te ensceneren. De Phoenix is ideaal om grote vlammen van 0 tot 200 centimeter te simuleren. Tijdelijk ontvang je een Mini-Silkflame gratis bij aankoop van de Phoenix. Zo breid je een oefening met vlamsimulatie uit! Bekijk de ensceneringsset hier.

Aanbieding 3:  Ensceneringsset: Pandora’s Box & Cirrus

Met deze ensceneringsset kan je een complete oefening uitzetten waarbij veel zintuigen worden geprikkeld. De Pandora zorgt voor realistische vlameffecten, geluidseffecten en de aansturing van een Cirrus accurookmachine. Daardoor is het een ideale set om te oefenen op locaties zonder stroomvoorziening! Prikkel de neus van cursisten met behulp van de gratis Burning Smell Spray spuitbussen en voeg zo nóg een extra dimensie toe aan de oefening. En met de toevoeging van 2 liter Cirrus rookvloeistof gaat deze set wel een tijdje mee!

Aanbieding 4: Nebula AR + 2 gratis Burning Smell Spray spuitbussen

Oefenen met rook op plekken waar oefenrook niet wenselijk is? Het kan met de Nebula AR! Dit blindmasker is voorzien van een LCD-scherm waarop 6 verschillende rookdiktes kunnen worden gesimuleerd. Door toevoeging van Burning Smell Spray maak je de enscenering zelfs nog realistischer. Een set voor een complete beleving, waarbij diverse zintuigen worden geprikkeld!

Aanbieding 5: FireWare Nimbo + 5 liter Medium rookvloeistof gratis

Waar vuur is, is rook. En die maak je met de FireWare Nimbo. De rookmachine is een compacte krachtpatser die in slechts 2 minuten is opgewarmd. Het perfecte apparaat voor de inzet van diverse oefenscenario’s. Tijdelijk met 5 liter Medium Rookvloeistof gratis, waardoor je de machine direct kunt inzetten!

Aanbieding 6: Oefenset brandhaard + 2 jerrycans rookvloeistof gratis

Rook, geluid, geur, vlammen; alles voor de enscenering van een kleine brand in één kist. Nu met twee gratis jerrycans rookvloeistof van 5 liter naar keuze voor de FireWare Nimbo rookmachine! Bekijk de complete ensceneringsset hier.

Wil je startklaar zijn voor je volgende enscenering? Bekijk dan snel alle ensceneringssets!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent