CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Eindejaarsaanbiedingen bij FireWare

16 oktober 2019

De eerste herfstdagen zijn aangebroken en het einde van 2019 is daarmee in zicht. Ook dit jaar sluiten we spectaculair af met zorgvuldig geselecteerde eindejaarsaanbiedingen. 

Scoor dit jaar bijvoorbeeld een mooie korting op add-ons bij aanschaf van de Vesta blustrainer. Of prikkel de zintuigen van cursisten met Burning Smell Spray, tijdelijk gratis bij aanschaf van een Nebula AR set. De grote knaller uit onze eindejaarsaanbiedingen is de fikse korting op de installatie van de FireWare Interactive Incident Trainer. Een unieke kans om een complete oefenbeleving in huis te halen!

Benieuwd naar alle aanbiedingen uit onze promotie? Lees meer in onderstaande nieuwsbrief of ze terug in onze webshop!

*|MC:SUBJECT|*
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste lezer,

Nu het laatste kwartaal van 2019 is aangebroken, gaat FireWare spectaculair het jaar uit met aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen. Lees verder welke oefenmaterialen we deze keer hebben geselecteerd of bekijk alle aanbiedingen op de website!

 
Gratis verzending vanaf €350,- en de acties zijn geldig tot 21 januari 2020. 

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Hartelijke groeten,
Het FireWare team

 
Bekijk alle ensceneringssets
Mooie korting op de FireWare Interactive Incident Trainer
In deze interactieve trainingsomgeving zijn cursisten getuige van een virtueel ongeval. Vervolgens worden ze uitgedaagd om doeltreffend te reageren en het fictieve slachtoffer over te dragen aan de professionele hulpverlening. Bovendien heeft elke cursist zijn eigen, unieke beleving. Het scenario en de trainingsomgeving zijn snel te wisselen.

In de F.I.I.T. worden alle zintuigen aangesproken. Er is projectie op 3 wanden en er wordt gebruikt gemaakt van lichts- en geluidseffecten. De oefenleider bedient de installatie zijn of haar tablet of smartphone. Handelt de cursist adequaat naar het incident? Ontdek het met de F.I.I.T.!

Kom bij ons langs voor een gratis demonstratie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 
Naar de aanbieding
Gevarendiamant Set + gratis Chemical Smell spuitbus
Met de Gevarendiamant Set Magnetisch, ook wel NFPA-704 diamant, geef je hulpverleners een identificatie van de gevaren van een chemische stof. Hulpverleners dienen bekend te zijn met de aanduidingen van de diamant. Denk eens aan de plaatsing op een tank of leiding. Zo kan er bij eenzelfde oefening tot een compleet andere inzet worden besloten!

Door toevoeging van Chemical Smell Spray voeg je een extra dimensie toe aan de enscenering!

 
Naar de aanbieding
Fusion in kist met Fusion Remote
Met de Fusion geluidsbox simuleer je 45 realistische geluidseffecten voor ensceneringen. Denk aan een dieselmotor, een blaffende hond, divers hulpgeroep of brandgeluid. Tijdens de actieperiode voordelig met draadloze remote!

Met de Fusion Remote beïnvloed je het scenario op afstand. Daardoor loopt de instructeur niemand in de weg! Ook vergroot de bediening op afstand het verrassingseffect van geluiden tijdens de oefening.

 
Naar de aanbieding
Combi-deal: Vesta + Gas Cylinder + Electric Motor
Met deze blustrainer leren cursisten echt vuur te blussen. Uniek aan de Vesta is de mogelijkheid tot gebruik van opzetstukken. Daarmee voeg je een nieuwe dimensie toe aan vervolgoefeningen!

Voor industriële scenario’s is er deze combi-bundel bestaande uit de Vesta, Add-on Electric Motor en Add-on Gas Cylinder. De motor wordt bovenop de Vesta geplaatst. De gascilinder plaats je naast de Vesta en sluit je aan op de extra gasuitgang.

Heb je al een van deze industriële opzetstukken in bezit? Neem dan contact met ons op om te kijken naar een aanbieding op maat.

 
Naar de aanbieding
Package deal: Cumulus rookmachine
De FireWare Cumulus rookmachine (1300W) is een ware krachtpatser. Grote ruimtes zet hij moeiteloos vol rook, maar ook een smeulend brandje vormt geen probleem. Subtiele lagen rook of ondoordringbare rook? Kies eenvoudig de gewenste output en rookvloeistof. De Cumulus is horizontaal en verticaal te gebruiken.

Oefenleiders kunnen de rookmachine eenvoudig op afstand bedienen met gebruik van de draadloze afstandsbediening uit de bundel. Met de toevoeging van 12 kannen rookvloeistof gaat deze set een hele tijd mee!

 
Naar de aanbieding
Package deal: Stratus rookmachine
De output van de FireWare Stratus rookmachine (2600 W) is ongeveer twee keer zo groot als die van de Cumulus. Daarmee is het een ware reus onder de rookmachines, geen oefening is te gek! De Stratus kan gemakkelijk en snel een grote ruimte als een garage, loods of zwembad vol rook blazen. De Stratus is ook geschikt voor verticale rookopbouw.

De bundel bestaat naast de rookmachine uit een draadloze afstandsbediening met een bereik tot wel 100 meter. Middels de verschillende vloeistoffen kan je zeer uiteenlopende scenario’s ensceneren.

 
Naar de aanbieding
Nebula AR: nu met 2 gratis Burning Smell spuitbussen
Oefenen met rook op plekken waar oefenrook niet wenselijk is? Het kan met de Nebula AR! Dit blindmasker past zowel over het blote hoofd als over een ademluchtmasker en is voorzien van een LCD-scherm. Op het scherm kunnen zes verschillende rookdiktes worden gesimuleerd. Door middel van de bijbehorende remote kan de instructeur tot 4 groepen maskers bedienen.

Door toevoeging van Burning Smell Spray zet je cursisten op scherp bij het beoordelen van de oefensituatie. Daarmee maak je de oefening zelfs nog realistischer! Verkrijgbaar in Miniset van 2 maskers en Maxiset van 4 maskers.

 
Naar de aanbieding
Rookvloeistof: Sweet 16 korting!
Tijdelijk op de verschillende rookvloeistoffen van FireWare; aantrekkelijke prijzen per 16 stuks. Een lichte rookvloeistof geeft een lagere rookdichtheid en trekt sneller op dan een zware uitvoering.
 
Naar de aanbieding
Oefenset Brandhaard + 2 jerrycans rookvloeistof gratis
Rook, geluid, geur, gesimuleerde vlammen: alles voor de enscenering van een kleine brand past in één kist. De kist is van kunststof en voorzien van een deksel. Binnenin zit een schuimvulling die precies op maat is gemaakt van de spullen die erin zitten. Er is zelfs nog wat ruimte voor eigen spullen!

Nu met een gratis jerrycan Light en Medium rookvloeistof van 5 liter voor de FireWare Nimbo rookmachine!

 
Naar de aanbieding
FireWare op Twitter
FireWare op Facebook
FireWare op LinkedIn
FireWare Website

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent