CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een koppelbare Brandveilig Leven presentatieoplossing voor Veiligheidsregio Noord Holland Noord

11 oktober 2016

Een presentatieoplossing die “hufterproof” is, in de hal van een bejaardenhuis kan staan, maar ook op het strand van Texel met windkracht 5. Met deze uitdaging kwam Dick Jongeneel van Veiligheidsregio Noord Holland Noord naar FireWare.

Voor de diverse brandveilig leven projecten in de regio is er een grote behoefte aan een snel inzetbaar presentatiemiddel. De oplossing is gevonden in een moderne versie van de ouderwetse marktkraam. Compact tijdens transport, sterk en eenvoudig op te zetten!

Door de marktkraam doordacht vorm te geven, kunnen er meerdere aan elkaar bevestigd worden. Zo kan er een kleine stand gemaakt worden van 1,5 meter breed of een bredere stand van bijvoorbeeld 3 meter. Op deze manier is Veiligheidsregio Noord Holland Noord in staat de presentatieoplossing aan te passen aan elke situatie. Met de ingebouwde schuiltent en gewichten is de marktkraam zelfs bij slecht weer te gebruiken. En de maximale belasting? Tot wel 300 KG per segment!

Ook deze oplossing is bedacht tijdens een sessie in de brainstormruimte bij FireWare. Heeft u ook een uitdaging? Kom vrijblijvend een keer langs! Met ons creatieve team denken we graag met u mee!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent