CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een bedrijvig beursseizoen

01 oktober 2009
Een-bedrijvig-beursseizoen-2
Een-bedrijvig-beursseizoen-3
Een-bedrijvig-beursseizoen-4

Het was voor FireWare een druk beursjaar. Dat ging in april van start met de lancering van FireWare België tijdens Xpo 112 te Kortrijk. Het Nederlandse en Belgische team toonden enthousiast de producten aan Belgische geïnteresseerden. De reacties van onze zuiderburen waren ronduit positief. 

Een maand later werd er op de IVIC in Katwijk groots uitgepakt. De prachtige locatie op de voormalige vliegbasis Valkenburg vormde een geschikt decor om de talloze mogelijkheden van FireWare te laten zien. Binnen waren tal van producten opgesteld. In containers werden complete scenario’s geënsceneerd. Het interactieve Activboard kreeg een speciaal plekje in de stand en werd in hulpverleningsland geïntroduceerd. Buiten werden tijdens verschillende demonstraties materialen van FireRent ingezet. Ook werd het verschil tussen de vier huismerk rookvloeistoffen: Light, Medium, Heavy en Outdoor getoond.

Tenslotte vonden in juni de Brandweer Vakdagen te Gorinchem plaats. FireWare bouwde een high-tech stand met veel aluminium en computergestuurd bewegend licht. Veel bezoekers wisten de weg te vinden om bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen. De all inclusive formule maakte dit evenement tot een genot voor bezoekers en standhouders.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent