CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een FireWare dealer worden?

Een FireWare dealer worden

Zorgen dat hulpverleners overal ter wereld vakbekwaam kunnen worden en blijven. Daar gaan we voor én daar staan we voor. Dat kunnen we niet alleen. Dat doen we samen met een wereldwijd netwerk van personen en bedrijven die hier ook voor willen gaan. En de wereld is groot! We zoeken altijd naar personen en bedrijven die mee willen helpen hulpverleners van oplossingen te voorzien zodat deze kunnen werken aan hun vakbekwaamheid.

We zijn niet op zoek naar “dozenschuivers”. We zijn op zoek naar mensen die écht waarde willen toevoegen. Internet heeft de wereld klein gemaakt. Bestel een “doosje” en het is er een paar dagen later. Maar juist binnen de hulpverleningswereld gaat het om écht contact. Een FireWare dealer begrijpt dat en ondersteunt dat. Want de oefening of opleiding móet doorgaan. Soms zijn er geen dagen om te wachten op dat doosje. Juist dan maakt de FireWare dealer het verschil!

Een FireWare dealer heeft geïnvesteerd in een demo-vloot. Dit om producten te demonstreren zodat een opleider een bewuste keuze kan maken. Maar ook om die opleider uit de brand te helpen met goede oefenmaterialen als daar acute behoefte aan is. Een FireWare dealer heeft verbruiksmaterialen en reserveonderdelen op voorraad. Dit om snel te kunnen assisteren. Maar bovenal investeert een FireWare dealer in kennis en kunde. Door continue bij te scholen is een dealer in staat veel reparaties zelf uit te voeren, assistentie te verlenen bij realistische ensceneringen en écht goed advies te geven over oefenmaterialen. En ja, daar mag een FireWare dealer ook een goede boterham aan verdienen.

Een FireWare dealer is onderdeel van een wereldwijd netwerk van mensen die een passie hebben voor simulatietechniek. Die van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. We verwachten van een dealer dat hij of zij hulpverleners in de eigen regio inspireert om realistisch te ensceneren. Dit door gebruik te maken van social media, een website, beurzen en demonstraties. Daarbij wordt je uiteraard ondersteund door het team van FireWare. Zo werken we samen om de wereld een klein beetje veiliger te maken.

Wil je ook FireWare dealer worden? Denk vooral eerst na of je in het bovenstaande profiel past of wil passen. Kijk ook eens goed naar onze kernwaarden. Dat is bij FireWare veel meer dan een “spreuk aan de muur”. Het is de basis van al onze langdurige relaties. Zie je het zitten? Neem dan contact op. We gaan dan samen kijken of we een match zijn! Eerst met een digitale meeting. En als we beiden een goed gevoel hebben daarna met een fysieke meeting bij ons op locatie!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent