Breid jouw ensceneringskennis uit met de Vervolgtraining Ensceneren II

Breid jouw ensceneringskennis uit met de Vervolgtraining Ensceneren II

Heb je de basistechnieken van het ensceneren onder de knie en wil je jouw kennis uitbreiden? Meld je dan aan voor onze Vervolgtraining Ensceneren II! De vervolgtraining is ideaal voor iedereen die in staat is om zelf een oefening uit te zetten, maar extra tips en trucs wil. De eerstvolgende vervolgtraining vindt plaats op donderdag 14 maart bij onze opleidingslocatie in Wieringerwerf. Inschrijving kan individueel.

De Vervolgtraining behandelt kort de theoretische kennis uit de Basistraining Ensceneren I van FireWare. Vervolgens zullen onze ensceneringsspecialisten aan de hand van praktijkvoorbeelden advies geven over het uitzetten van uitgebreidere oefeningen. Zo leer je bijvoorbeeld om slachtoffers en poppen te betrekken bij een oefening en hoe je interactief en dynamisch ensceneert.

Breid je jouw ensceneringskennis graag nog verder uit en wil je de diepte ingaan bij onderwerpen zoals vlamsimulaties en OGS-incidenten? Laat je dan inspireren en schrijf je in!

FireWare verzorgt ook trainingen op locatie. De groepsgrootte is dan maximaal 8 of 16 personen. Data hiervoor stellen we in overleg met jou vast.

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.