CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De rookvloeistoffen van Fireware zijn vernieuwd

19 september 2018
rookvloeistof 01

Na 15 jaar ervaring met rookvloeistof was het tijd om alles wat we geleerd hebben, in te zetten voor de ontwikkeling van een nieuwe serie producten. Met onze nieuwe, verbeterde receptuur hebben we rookvloeistoffen die nóg beter zijn afgestemd op de behoeften van de brandweermarkt. Door de aanpassing van deze rookvloeistof hebben we een aantal grote voordelen waaronder: nóg minder aanslag en nog minder geur!

Veel van onze klanten hebben aangegeven dat ze liever een kleurloze vloeistof hebben. Daarom hebben we in deze nieuwe samenstelling besloten de kleurstoffen te verwijderen, en de kleuren terug te laten komen in de doppen en etiketten. We streven naar de hoogste puurheid van rookvloeistof. Het verwijderen van de kleurstof, ook al was deze niet schadelijk, draagt daar aan bij.

Ook is nu voor de klant duidelijker waar welke vloeistof voor te gebruiken:

Light (Fire-Drill Fluid ):

Deze rookvloeistof is speciaal ontwikkeld voor brandoefeningen in bedrijven en kantooromgevingen. Deze rookvloeistof laat, bij correct gebruik, geen aanslag achter en is ideaal voor het trainen van cursisten zonder ademlucht in hun eigen werkomgeving. De rookvloeistof is speciaal ontwikkeld voor het simuleren van rook bij een kleine, beginnende brand.

Medium (Fire-Exercise Fluid):

Deze rookvloeistof is speciaal ontwikkeld voor een brede range aan brand- en ontruimingsoefeningen in bedrijven en kantooromgevingen. De rookvloeistof laat, bij correct gebruik, geen aanslag achter en is ideaal voor het trainen van cursisten zonder ademlucht in hun eigen werkomgeving, maar wordt ook gebruikt voor brandweeroefeningen met ademlucht. De rookvloeistof is speciaal ontwikkeld voor het simuleren van rook bij beginnende branden en ontruimingsoefeningen.

Heavy (Fire-Training Fluid):

Deze rookvloeistof is special ontwikkeld voor de zwaardere brand- en ontruimingsoefeningen, ook in grote ruimtes. De rookvloeistof laat, bij correct gebruik, geen aanslag achter en is ideaal voor het trainen van cursisten en brandweermensen in dikkere rooklagen. Bij verticale rookinjectie zorgt deze vloeistof voor een mooie rooklaagopbouw.

Outdoor (Tunnel & Forest Fire Fluid):

Deze rookvloeistof is special ontwikkeld voor simulaties van grote branden met veel rookontwikkeling, zoals bij uitslaande branden, maar ook tunnel- en bosbranden. De oefenrook blijft lang hangen en valt traag uit elkaar. Geschikt om bijzonder mooie rooklagen mee op te bouwen.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent