CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Cursus reparatie en onderhoud rookmachines voor Veiligheidsregio Haaglanden

03 december 2020

Rookmachines zijn een belangrijk hupmiddel bij het vakbekwaam worden en vakbekwaam blijven van hulpverleners. Niet alleen voor de brandscenario’s, maar bijvoorbeeld ook voor IGBS. Maar bovenal is een rookmachine ook een stuk gereedschap waarmee gewerkt wordt. En gereedschap moet onderhouden worden en kan ook defect raken.

Om reparaties en het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren zijn Jeroen en Mike van de Veiligheidsregio Haaglanden door het technische team van FireWare opgeleid. Zo kan de regio nu zélf reparaties en onderhoud uitvoeren. Dit spaart over en weer veel logistieke kosten, ergernis en downtime van machines. En de benodigde onderdelen? Die worden gewoon toegestuurd. Mocht het nodig zijn, dan staan de technici van FireWare klaar als backup. Lekker laagdrempelig en super efficiënt.

Tijdens  de training is er flink gesleuteld aan alle rookmachines uit de FireWare range. Daarom hebben de Nimbo, Cumulus, Stratus én de Cirrus Accu Rookmachine geen geheimen meer voor de mannen. Jeroen en Mike; bedankt voor jullie inzet en we hebben genoten van jullie Haagse humor!

Heb je ook een uitdaging waarbij onze technische collega’s jou uit de brand kunnen helpen? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent