CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Congres National des Sapeurs Pompiers 2016 in TOURS

27 september 2016
Congres-sapeurs-des-Pompiers-in-Agen-1
Congres-sapeurs-des-Pompiers-in-Agen-3

Van 21 tot en met 24 september was FireWare aanwezig bij het 123e Congres National des Sapeurs Pompiers in Tours. Op deze Franse brandweerbeurs worden de laatste ontwikkelingen getoond en wordt er uiteraard uitgebreid genetwerkt in een ontspannen sfeer!

Op het buitenterrein had onze dealer Securhit een mooie locatie geregeld waar we uitgebreid demonstraties konden verzorgen. Denk hierbij aan de Vesta blustrainer, het Neptune vulsysteem om zelf oefenblussers te kunnen vullen en de Cumulus rookmachine om verticale rook te kunnen laten zien.

Binnen toonde onze dealer W.I.Consulting onder andere de PPV trainer en de Burning Wheelie Bin. Op beide stands was er ook veel aandacht voor de Cirrus accurookmachine en de Burning Smell Spray.

Het is altijd leuk en inspirerend om een buitenlandse beurs te bezoeken. Via deze link is een mooi overzicht van het beursterrein te vinden: http://www.inovadys.com/congrestours2016/visite.html

Mocht u nu zelf ook eens overwegen om naar Frankrijk af te reizen voor een dergelijke beurs: volgend jaar oktober wordt de beurs gehouden op Corsica. Een hele mooie gelegenheid om het eiland te bezoeken!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent