CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Binnen één dag videocontent maken voor je E-learning

25 maart 2020

Nu klassikaal lesgeven voor een langere periode niet meer mogelijk is, zijn steeds meer organisaties op zoek naar alternatieven. E-learning is zo’n alternatief. Maar voor het maken van een E-learning is een digitale vertaling van de lesstof nodig, ook wel content genoemd.

In de nieuwe studio van FireWare kun je binnen een werkdag grote hoeveelheden content opnemen. Je gaat zelf presenteren, bijvoorbeeld met behulp van Powerpoint. In de studio worden je lessen professioneel opgenomen, met verschillende camera’s. Zo ontstaat een interessant beeld om naar te kijken. Je kijkt de opname zelf terug. Is het niet naar je zin? Dan nemen we het gewoon nog een keer op!

Volledig in eigen stijl

Uiteraard lichten we de studio en het decor uit in jouw bedrijfskleuren. Ook is het mogelijk om je logo in beeld te brengen. Aan het einde van de dag neem je de opnames mee. Met deze basis kun je vervolgens in je eigen E-learning systeem aan het werk. FireWare is geen leverancier van E-learning software, je bent vrij om welk platform dan ook te gebruiken. Wij helpen met het maken van een goede kwaliteit opnames. En dat is een hele mooie basis voor je les!

Houd er wel rekening mee dat we het aantal mensen in de studio tot een absoluut minimum beperken. Ook is de afstand tussen alle personen altijd minstens 2 meter.

Wil je meer informatie over het boeken van de studio voor het opnemen van je E-learning? Neem dan contact met ons op!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent