CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bezoek van internationale partners Ruth Lee en Tecsen Technologies

04 maart 2016
Bezoek-van-internationale-partners-Ruth-Lee-en-Tecsen-Technologies-6
Bezoek-van-internationale-partners-Ruth-Lee-en-Tecsen-Technologies-5
Bezoek-van-internationale-partners-Ruth-Lee-en-Tecsen-Technologies-4
Bezoek-van-internationale-partners-Ruth-Lee-en-Tecsen-Technologies-3

Vorige week hadden we bezoek van Fabian Wee. Fabian werkt bij Tecsen Technologies, de dealer van FireWare voor onder andere Maleisië en Indonesië. Het doel was kennis en informatie te delen over realistisch ensceneren. Erg leuk was het dat Laurence en Linda van Ruth Lee uit Wales ook een paar dagen mee deden. Een internationaal gezelschap dat elkaar inspireert om te kijken hoe opleiden en oefenen nog leuker en realistischer kan!

Op één van de dagen waren we te gast bij Brandweer Hoorn. Naast het bezoeken van een “typische Hollandse brandweerkazerne”, ook om te kijken naar de “ram de vlam”. De water ongevallenwagen was voor Fabian een nieuw concept waar hij heel erg enthousiast over was! Later op de dag waren we te gast bij ACM opleidingen in Elburg. Hier kon een typisch Hollandse Ambulancepost bekeken worden, maar uiteraard ook diverse mobiele en modulaire trainingsconcepten.

Na de nodige product- en ensceneringstrainingen bij FireWare mochten we bij brandweer Weert in de keuken kijken. Een moderne, grote brandweerkazerne waar met name Fabian zijn ogen uitkeek. Vervolgens naar VeTraNed om te kijken naar een grote IPAD gestuurde installatie. De reis eindigde bij de logistieke partner van FireWare om te kijken hoe de logistieke processen geregeld zijn. Na een mooie wandeling in de Schoorlse duinen is Fabian weer terug gegaan naar Maleisië om zijn ervaringen daar te delen.

We willen iedereen bedanken voor de gastvrijheid, openheid en de mooie verhalen! Na een dergelijke week realiseer je je toch weer dat we het binnen Nederland toch nog niet zo heel slecht voor elkaar hebben….

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent