CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bezoek ons aanstaand weekend op de Inhouse Exhibition van Gallus Hautle AG in Zwitserland

02 september 2019

Bezoek ons aanstaand weekend op de Inhouse Exhibition van Gallus Hautle AG in Zwitserland

Onze Zwitserse dealer Gallus Hautle AG opent op 7 September de deuren van haar nieuwe pand! Aanstaand weekend zal FireWare aanwezig zijn bij het inhuldigingsfeest in Wittenbach, Zwitserland. We zullen een groot aantal oefenmaterialen met ons meebrengen en verwachten de bezoekers dan ook te enthousiasmeren met indrukwekkende demonstraties.

Voor wie is de Inhouse Exhibition interessant?

Bij de Inhouse Exhibition ben je aan het juiste adres om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hulpverlening. Neem bijvoorbeeld de tijd om de hulpvoertuigen van onze partner Hautle te bekijken, of ervaar de trends op het gebied van Persoonlijke Berscherming Middelen.

Zelf zullen we aanwezig zijn met een grote greep uit ons productassortiment. Behalve onze blustrainers en rookmachines, zullen we de bezoekers bijvoorbeeld kennis laten maken met onze Nebula AR. Door middel van augmented reality creëert dit blindmasker een zeer realistische rookbeleving zonder oefenrook te gebruiken!

Naast het vertrouwde beurspakket, zullen we ook de FireWare Interactive Incident Trainer meebrengen. Deze interactieve scenariocabine biedt cursisten een unieke beleving. Door middel van projectie, animatie, decor,  geluidseffecten en lichteffecten kan de instructeur op afstand het scenario van diverse gesimuleerde ongevallen beïnvloeden. Lees hier alles over de F.I.I.T..

Nieuwe exportcatalogus

Bezoekers van de Inhouse Exhibition van Gallus Hautle AG kunnen als eerste kennis maken met onze nieuwe exportcatalogus. Behalve de nieuwste FireWare producten, is hier een greep van onze meest indrukwekkende projecten in opgenomen. Zou je de brochure graag willen inzien? Neem dan contact met ons op voor een gratis exemplaar!

Wil je meer informatie over onze nieuwe oefenmaterialen of over de projecten die we de afgelopen tijd hebben mogen realiseren? We staan je graag te woord in Wittenbach!

Praktische informatie

Locatie
Gallus Hautle AG
Hofenstrasse 17
9300 Wittenbach

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie
Bekijk hier de pagina van het Einweihungsfest!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent