CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bekijk het gratis webinar: “Creating realistic training environments”

03 november 2020

Helaas gingen veel beurzen en evenementen dit jaar niet door. Dat vinden we als FireWare natuurlijk erg jammer. Juist tijdens dit samenkomen hadden we graag laten zien wat voor gave oefenmaterialen en diensten we hebben om hulpverleners vakbekwaam te kunnen laten worden en te laten blijven! Dat is waarom we met veilige en verantwoorde initiatieven zijn gekomen in samenwerking met onze (internationale) partners. 

Voor de organisatie van deze initiatieven hebben we een beroep gedaan op onze ervaring met het houden van digitale sessies voor de hulpverleningssector. Vanaf het begin van de coronapandemie hebben we onze eigen studio gebruikt om kennis en ervaring te kunnen blijven delen via professioneel vormgegeven webinars. Meer weten over deze reis? Kijk dan vooral op vakbekwaamopafstand.nl.

Webinar Creating realistic training environments

In samenwerking met onze partner Hobrand, heeft FireWare een live webinar verzorgd met als centraal thema "Creating Realistic Training Environments". Belgische klantrelaties van Hobrand werden meegenomen in een reis over de mogelijkheden van simulatie en de rol die de FireWare oefenmaterialen en diensten hierin kunnen betekenen.

Onderdelen van deze webinar:

  • Kennismaking met FireWare: achtergrond en filosofie
  • Een blik op ensceneren vanuit diverse visies
  • Ensceneren verrijkt met voorbeelden
  • Inspiratie
  • Handvatten voor verdieping: product-, verhuur- en projectoplossingen

De voertaal van het webinar is Nederlands.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent