CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bekijk het gratis webinar: “Creating realistic training environments”

15 juli 2020

Helaas gaat de Interschutz dit jaar niet door. Dat vinden we als FireWare erg jammer. Juist tijdens dit evenement hadden we graag laten zien wat voor gave producten en diensten we hebben om hulpverleners vakbekwaam te kunnen laten worden en te laten blijven! Dat is waarom we met een veilig en verantwoord initiatief zijn gekomen in samenwerking met onze internationale partners.

We hebben de afgelopen maanden ongelooflijk veel ervaring opgedaan met “vakbekwaam op afstand”. Een initiatief waarbij we kennis en ervaring delen via professioneel vormgegeven webinars. We hebben hiermee een standaard in Nederland neergezet. Deze kennis willen we ook graag inzetten om een alternatief te bieden voor de hulpverleners die we anders op Interschutz Hannover hadden ontmoet.

Creating realistic training environments

Sef Hendrickx (FireWare) verzorgt een digitale lezing met als centraal thema: "Creating Realistic Training Environments". We nemen je mee in een reis over de mogelijkheden van simulatie en de rol die de FireWare producten en diensten daar kunnen betekenen. In het webinar kun je de volgende topics verwachten:

  • Kennismaking met FireWare: achtergrond en filosofie
  • Een blik op ensceneren vanuit diverse visies
  • Ensceneren verrijkt met voorbeelden
  • Inspiratie
  • Handvatten voor verdieping: product-, verhuur- en projectoplossingen

De voertaal van het webinar is Engels. Kijk gratis via YouTube en Vimeo.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent