• Wat een feestje!
  • Wat een feestje!
  • Wat een feestje!
  • Wat een feestje!
  • Wat een feestje!

Wat een feestje!

Vrijdag 5 oktober, was het geheimzinnig bedrijvig bij FireWare…. Er werd een verrassingsfeestje voorbereid ter ere van het 15-jarig bestaan van FireWare!

Sef en Jacqueline werden overal buiten gehouden en kregen alleen de opdracht om met kids om 16.00 uur aanwezig te zijn. Het complete team en hun familie zorgden voor een warm onthaal. Er stond een feesttent, ballonnen, muziek, hapjes, drankjes en zelfs een springkussen voor de kinderen! Na een leuke speech van Merijn werd namens de medewerkers een plaquette aangeboden die een mooie plaats aan de muur zal krijgen!

Een heerlijke BBQ met perfect bereide vlees- en Vega gerechten door Frans, maakte de feestvreugde compleet. Het was een top avond met een geweldig team van mensen!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.