• Barbecueworkshop ter gelegenheid van 14 jarig bestaan FireWare
  • Barbecueworkshop ter gelegenheid van 14 jarig bestaan FireWare
  • Barbecueworkshop ter gelegenheid van 14 jarig bestaan FireWare
  • Barbecueworkshop ter gelegenheid van 14 jarig bestaan FireWare

Barbecueworkshop ter gelegenheid van 14 jarig bestaan FireWare

Afgelopen vrijdag vierde FireWare haar 14 jarig bestaan. Uitgedost in FireWare-schort zijn (bijna) alle medewerkers aan het eind van de dag aangesloten bij een compleet verzorgde barbecue-workshop op locatie, inclusief oude brandweerwagen! Ook de partners waren uitgenodigd en teamlid Merijn, die ons vanaf September komt versterken, was er bij.

De hele avond lang is er gesneden, gekookt, gemarineerd en uiteraard ge-barbecued onder deskundige begeleiding van de twee aanwezige chefs. De avond is afgesloten met een mooi buffet en het oppeuzelen van al het lekkers dat er is gemaakt.

Namens het gehele team van FireWare willen we hierbij onze klanten en partners bedanken voor 14 jaar vertrouwen. Wij gaan ons best doen om ook de komende 14 jaar voor een nóg betere klantervaring en mooie projecten te zorgen!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.