CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Alles voor een interactieve blusoefening op locatie met de nieuwe FireWare Oefenset Blusoefening Apollo LED

21 september 2020

Alles voor de enscenering van een kleine blusoefening met gesimuleerd vuur is nu verkrijgbaar in één complete set: de Oefenset Blusoefening Apollo LED. Deze set bevat de Cirrus accu rookmachine, Pandora’s Box en een Apollo LED oefenblusser. Combineer het oefenmateriaal en zorg voor een realistische vlamsimulatie, de geluidseffecten én de rookbeleving van een beginnende brand!

Met deze nieuwe oefenset kun je cursisten uitdagen om adequaat op te treden en bluscompetenties te toetsen. De oefenmaterialen uit de set werken op accu en zijn direct operationeel. In een handomdraai bouw je de enscenering op en weer af!

Schone blusoefening op accu

Natuurlijk zijn we ons bewust van de gevolgen van Covid-19 voor oefenprogramma’s. Juist daarom hebben we deze set samengesteld. De oefenmaterialen hoef je tijdens gebruik niet aan te sluiten op netstroom. Daarom kunnen cursisten zich over de gehele oefenomgeving verspreiden en op veilige afstand van elkaar oefenen. Bovendien zijn Pandora’s Box en de FireWare Cirrus op afstand te bedienen, met behulp van de draadloze Pandora afstandsbediening. Zo kan de instructeur de verrichtingen van de cursist op veilige afstand beïnvloeden!

Werken met deze set houdt de oefenomgeving schoon, er kan bijna overal geoefend worden. Bovendien is de volgende deelnemer snel aan de beurt. Op één dag kunnen veel cursisten de blustraining volgen en laten zien dat zij alle noodzakelijke blusvaardigheden beheersen.

Meer informatie?

De Oefenset Blusoefening Apollo LED is verkrijgbaar met 3 variaties Apollo LED oefenblussers. Voor meer informatie en detailfoto's van de set verwijzen we je graag naar onze webshop.

Bekijk de video

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent