CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

5 Tips (en stiekem een paar meer) voor brandweerinstructeurs die een webinar gaan geven

17 april 2020

Zoals veel mensen weten, heeft FireWare een theatertechnische oorsprong. Vanuit deze oorsprong helpen we om invulling te geven aan ensceneringen, BVL, het vakbekwaam worden en het vakbekwaam blijven van hulpverleners.

In de laatste weken hebben we intensief, op minimaal 1.5 meter afstand van elkaar, samengewerkt met diverse instructeurs uit de sector. Daar hebben we veel van geleerd. We willen heel graag de belangrijkste presentatietips met jullie delen, zodat jullie er ook iets mee kunnen!

Daarvoor zijn we weer teruggegaan naar onze theater-basis en hebben dit keer de samenwerking opgezocht met de Paul van Vliet academie. Jan van Bergen, directeur van de academie, meende dat cabaretier Maarten Willemse dé persoon was om ons te helpen een pakkend filmpje te maken met de belangrijkste tips voor hulpverleningsinstructeurs die een webinar gaan geven.

En gelijk had hij! Na een inspirerende avond brainstormen en opnemen in de FireWare studio mag het resultaat er zijn: geniet ervan! (En dank je wel Maarten Willemse!)

Bekijk de tips

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent