Creating realistic training environments

You are here

Jarig!

Bij FireWare vieren we verjaardagen lekker creatief. Met cake en veel kleurstoffen. Ouderwets cakejes versieren was stiekem best wel leuk :-).

Van harte Sef en Linda!

lees meer

Brainstormen met LEGO SERIOUS PLAY bij FireWare

LEGO®Serious Play® is een bewezen hulpmiddel voor innovatieprocessen, product ontwikkeling, evaluatie, teambuilding, visieontwikkeling, strategievraagstukken…en nog veel meer. Met behulp van de beroemde LEGO blokjes gaan de deelnemers aan het werk om nieuwe inzichten te krijgen en van elkaar te leren.  

lees meer

Nieuwe Energiezuinige HR verwarming in magazijn FireWare

Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij FireWare is bekend. Daarom hebben we in het staartje van December 2017 de verwarming in ons magazijn aangepakt. Onze “oude” magazijnverwarming is vervangen door een hypermoderne, milieuvriendelijke HR magazijn-heater.

HR ketels zijn al langer bekend als CV ketel. Als direct gestookte luchtverwarmer zijn ze relatief nieuw. We verwachten met de inzet met deze aanpassing een energiebesparing van 35% ten opzichte van onze vorige installatie te behalen. Een mooi goed voornemen voor 2018!

lees meer

Zelf oefenblussers vullen in het Reinier de Graaf Ziekenhuis

Sinds een jaar maakt het Reinier de Graaf ziekenhuis gebruik van FireWare oefenblussers. Deze blussers zijn speciaal ontwikkeld voor instructiedoeleinden. De werking is identiek aan een echte blusser, dus de leerdoelen kunnen compromisloos behaald worden! Omdat het ziekenhuis het belangrijk vindt dat elke hulpverlener een blussing doet, worden er op jaarbasis meer dan 1100 blusservullingen ingezet. Hiervoor wordt de FireWare Neptune en de oefenblussers van FireWare ingezet.

lees meer

Een uniek mobiel concept voor Alert! Opleidingen

“We willen graag een unieke mobiele oplossing om verschillende veiligheidstrainingen bij onze klanten op locatie te verzorgen”. Met deze vraag kwamen Daan Castelein en Sam Verschelde van Alert! Opleidingen uit België naar FireWare toe. Ze hadden hun net aangeschafte aanhangwagen mee. Na een mooie dag brainstormen bij FireWare, proefjes doen en zaken uit proberen kwam er een unieke oplossingsrichting boven borrelen.

Bekijk hier het Portfolio Item van Alert!

lees meer

Pages